Temes diversos 2

Escoltant els diferents mitjans de comunicació, voldria saber perquè no hi ha tertúlies en les que aparegui gent normal, sense ser famosa que expliquin les seves inquietuds i perquè les tenen. Ens tenen sobreinfomats de política i demés… Perquè no ho ha tertúlies a TV o radio de gent del barri O gent del poble que obtinguin resposta? Perquè ningú pensa de personal en convidar a anar a televisió persones per debatir temes concrets? És molt frustrant no poder obtenir respostes als teus problemes concrets.

Per exemple. Aquests dies s’ha fet públic que Andrea Levi té #fibromialgia. Em sap greu per ella com a persona, pero algú té idea de la quantitat de gent que ha patit tot tipus de desgràcies per tenir la mateixa malaltia? No es mereixen aquestes persones explicar el seu punt de vista de la vida?

Un altre exemple. Les grans cadenes que s’han vist afectades pels disturbis de les manifestacions en favor de #pablohasel. Em sap greu pells i les seves pèrdues, però la gent que ha perdut el seu negoci, la seva vida O forma de viure és menys persona que aquestes multinacionals? No es mereixen que se’ls escolti? MITJANS DE COMUNICACIÓ AIXÒ VA PER VOSALTRES

#tv3, #Catalunyaradio