Comencem per un tema facilet: covid sars2

Tots hem viscut la invasió d’aquest virus, i com un rere l’ altre partit polític, com sempre, no solucionen el problema, però si tenen temps de pensar i analitzar com tota la competència ho fa de pena. Jo no sóc qui, per criticar com s’han de fer les coses, però si tinc dret a dir la meva opinió. Em sembla per començar que quan els hi convé ens distreuen de l’actualitat amb temes sense massa importància vital, perquè així no pensem en el desastre actual que hi ha a la nostra societat.

Com es possible que avui dia, amb dos sous en una llar, no s’arribi a final de mes? Abans, a la crisis, per exemple de 1992, el que faltava era feina, però ara la feina és tan precària econòmicament parlant, ja no diguem si un té aspiracions, que tot i treballant tots els membres de una mateixa família, no es cobreixen les despeses mínimes. Això tenint en compte només les despeses com ara lloguer, calefacció, aigua, llum, aliments i neteja. A això s’ha de sumar un percentatge per cada menor que tinguis al teu càrrec i a més totes les despeses que no es conten en lloc, però que es evident que fan falta, per exemple roba, sabates, internet(avui dia pràcticament es imprescindible) telèfon mòbil (també imprescindible) dentista oculista( despeses mèdiques que no cobreix la seguretat social) i altres tractaments beneficiosos per la gent treballadora com l’osteòpata, gimnàs, etc. No ens oblidem que anualment hem de pagar assegurances, impostos i si no vius a ciutat es fa imprescindible també un cotxe amb les seves despeses particulars, perquè no es un secret que les infraestructures catalanes són una vergonya.

QUE US SEMBLA SI PARLEM DE…

He decidit escriure en aquest blog per totes aquelles dones que vulguin compartir amb mi i amb qui ho vulgui llegir, les seves opinions respecte de la actualitat o del passat. Es tracta de crear diferents grups de conversa en relació al que li interessi a cada un o una.

Una cosa que voldria expressar es que aqui no es jutja a ningú. Tothom té dret a tenir la seva opinió lliurement, aixo si amb respecte i mantenint una petita cordialitat, perque el fet que pensem, diferent no treu que si un dia volguéssim fer un café, no hauria de ser problema . LA TOLERANCIA ES UNA VIRUTD

Jo personalment estic molt interesada en la política de principi del segle XX entre d’altres temes. que us sembla?

Un altre tema que m’agradaria debatre es la política actual vista des de casa. es a dir que en penseu de tot el que esta passant? no creieu que haurien de fer una feina mes especifica per saber el que li interessa a la gent que els vota o no?